Bora.

Design & kwaliteit

Bora is gespecialiseerd in het ontwerpen van stijlvolle afzuigsystemen die over een hoge kwaliteit beschikken. Dankzij innovatieve technologieën en ideeën weet Bora keer op keer een afzuigysteem te creëren dat zorgt voor een fijne en schone leefomgeving in de keuken.

De voordelen van een Bora.

Bora heeft niet voor niets diverse prijzen gewonnen voor hun afzuigsystemen. Moeiteloos halen Bora afzuigsystemen de geur- en vetdeeltjes rechtstreeks uit het kookgerei. Voordat kookdampen en vrijgekomen vetdeeltjes de kans krijgen om zich in de keukenruimte te verspreiden, zorgt het afzuigsysteem ervoor dat deze worden weggezogen of opgevangen. Daardoor kook je altijd in schone lucht. Daarnaast zijn de afzuigsystemen van Bora vrijwel geruisloos, zelfs wanneer deze op de hoogste stand aanstaan. In tegenstelling tot traditionele afzuigkappen zijn de systemen van Bora opgenomen in het aanrecht, waardoor jij geen last hebt van vrijgekomen stoom of rook. Ook hou je hierdoor ruimte over voor bijvoorbeeld keukenkastjes of accessoires. De drie bewegende onderdelen van de afzuigsystemen zijn eenvoudig zonder gereedschap te demonteren en schoon te maken in de vaatwasmachine. Dankzij de slim gebruikte stromingssnelheid en innovatieve motortechnologie sta jij altijd met je hoofd in de schone lucht. Er wordt daarnaast gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen die functionaliteit en duurzaamheid garanderen. Met Bora afzuigsystemen wordt heb jij gegarandeerd nog meer kookplezier.

Jij kiest, wij helpen in alles. Easy toch.

Maak snel een afspraak met Hello Kitchen. Dan praten we door over jouw wensen en inspiratie. Dat kan in één van onze Hello Kitchen winkels, maar ook bij jou thuis. Maak nu een afspraak in 3 eenvoudige stappen.

Diverse afzuigsystemen.

Afhankelijk van jouw smaak en behoeftes, zijn er verschillende Bora afzuigsystemen die perfect in diverse keukendesigns passen. Zo hebben de Bora Pure en Bora Classic een rond afzuigsysteem in het midden van jouw kookplaat. De Bora Classic en Bora Professional series beschikken over een prachtig, rechthoekig design. Alle afzuigsystemen zijn strak en minimalistisch vormgegeven. Een aantal Bora afzuigsystemen zijn zelfs naar smaak te personaliseren wat betreft kleur. Wil jij meer weten over de diverse afzuigsystemen en hun unieke voordelen? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten, die je er met plezier alles over vertellen.

Hello magazine.

Ontdek nu de tofste trends in ons gratis online magazine! Meteen in je mailbox, want wachten op de post duurt zo lang.

Deel je inspiratie.

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken start online. Pinterest afstruinen, foto's maken en inspiratie opdoen. Bij Hello Kitchen begrijpen we dat.

Deel jouw inspiratie met ons en wij gaan voor jou aan de slag met een uniek stijladvies.

Deel je inspiratie