Robson-CK314

Hoekkeuken

hero image

Deze landelijke keuken roept direct een nostalgisch gevoel op. De warme kleuren, ruime opstelling en robuuste accessoires zorgen voor de uitstraling van een leefkeuken. De keuken is uitgevoerd in een zachte, kiezelgrijze kleur met gelakte afwerking.

Bovendien zijn de fronten gekaderd en voorzien van ovalen knoppen, wat een echt klassieke sfeer creëert.

Maak een afspraak
Robson-CK314
Prijs zoals opgesteld: € 7.734
Kasten € 4.173
Werkblad € 745
Apparatuur € 2.436
Spoelbak € 110
Kraan € 270

De keuken is al leverbaar vanaf € 4.370

Maak een afspraak

In deze landelijke keuken hoort een werkblad met grijze natuursteenlook. Dit zorgt voor een levendige en huiselijke sfeer.

Het robuuste, vrijstaande fornuis van Bertazzoni is een blikvanger in het geheel en past helemaal binnen de landelijke stijl.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk