Rizer-266

Rechte keuken

hero image

Deze hippe en compacte keuken past helemaal binnen de vintage trend van dit moment. De keuken is uitgevoerd in grijsblauw met mat zwarte accenten. Deze accenten komen terug in de smalle grepen, de spoelbak, de elegante kraan en zelfs in de koelkast.

Deze retro koelkast van het merk Schneider heeft een typerende vintage uitstraling en past daarom perfect in deze keuken.

Maak een afspraak
Rizer-266
Prijs zoals opgesteld: € 6.572
Kasten € 3.243
Werkblad € 384
Apparatuur € 2.365
Spoelbak € 285
Kraan € 295

De keuken is al leverbaar vanaf € 4.525

Maak een afspraak

Het lichte werkblad met natuursteenlook brengt frisheid in de ruimte. Het werkblad loopt gedeeltelijk door op de achterwand en omlijst ook een aantal keukenkastjes. Hierin bevindt zich ook de vaatwasser, die iets hoger is ingebouwd voor optimale gebruikservaring.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk