Baines-CK321

Eilandkeuken

hero image

‘Black is back’ en dat zien we terug in deze moderne keuken. Alles is toon-op-toon in donkere tinten en materiaal. Dat maakt de look van deze keuken bijzonder exclusief.

De greeploze keukenfronten hebben een mat zwarte afwerking. Het kunststof werkblad met een ruwe leisteen-look sluit perfect bij dit design aan.

Daarnaast is de keuken voorzien van luxe Siemens apparatuur en als kers op de taart is er in het eiland ook nog een Candy wijnkoeler verwerkt wat zorgt voor een extra luxe aanzicht in deze unieke trendkeuken.

Maak een afspraak
Baines-CK321
Prijs zoals opgesteld: € 11.900
Kasten € 6.147
Werkblad € 891
Apparatuur € 5.082
Spoelbak € 395
Kraan € 710

De keuken is al leverbaar vanaf € 10.422

Maak een afspraak

 

Een echte eyecatcher in het geheel is de geborstelde bronsrode kraan, die met dezelfde kleurtoon uitstekend binnen de trend valt. 

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk