Avelon-011

Hoekkeuken

hero image

Deze luxe en moderne keuken heeft een strak ontwerp dat fris en tijdloos aanvoelt. Hierdoor past hij bij nagenoeg elk interieur. Dat is prettig, zeker als jouw interieur wel eens veranderd. Want deze keuken verandert gewoon mee!

Deze witte keuken maakt jouw huis modern en rustig. Doordat zowel de kastjes als het blad wit zijn creëer je een mooi geheel.

Maak een afspraak
Avelon-011
Prijs zoals opgesteld: € 10.983
Kasten € 3.855
Werkblad € 1.952
Apparatuur € 3.601
Spoelbak € 330
Kraan € 710
Accessoires € 535

De keuken is al leverbaar vanaf € 9.231

Maak een afspraak

En je kunt los gaan met verschillende achterwanden. Van tegels, tot behang, en van te gekke kleuren tot hout of staal.

Met deze keuken werkt het altijd. Ook dat maakt hem tijdloos.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

1. Online

Jouw zoektocht naar een nieuwe keuken begint digitaal. Hier dus. Je zit goed!

2. Inspiratie

Wij inspireren jou. Jij inspireert ons. Pin, screenshot, kopieer en plak. We starten met het bepalen van sfeer.

3. Creatie

Jij weet precies wat je mooi vindt. En wij weten alles van keukens. Samen gaan we creëren. Zonder gedoe, direct voor de beste prijs.

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk