Amica-161

Hoekkeuken

hero image

Deze compacte hoekkeuken heeft een knusse en uitnodigende uitstraling. Dat komt mede doordat de keuken deels vrij in de ruimte staat. Bovendien heeft deze keuken een zitgedeelte waar je gezellig plaatsneemt voor een ontbijt of kop koffie.

De keuken heeft een Scandinavische uitstraling dankzij de lichte tinten. Zo zijn de fronten uitgevoerd in mat crèmewit met een subtiele houtnerf.

Maak een afspraak
Amica-161
Prijs zoals opgesteld: € 9.420
Kasten € 5.341
Werkblad € 1.959
Apparatuur € 1.605
Spoelbak € 285
Kraan € 230

De keuken is al leverbaar vanaf € 6.778

Maak een afspraak

De hoge kasten hebben een glanzende afwerking voor een luxe effect. Het lichtgrijze werkblad met natuursteenlook sluit mooi aan bij de lichte kleur. Het geheel is compleet dankzij de moderne, zilverkleurige grepen.

Verder is de keuken voorzien van een functionele apothekerskast waar je veel spullen praktisch in opbergt.

Hello
afspraak.

Fan geworden van deze keuken en benieuwd hoe deze in het echt is? Maak een afspraak in één van onze winkels via het formulier aan de rechterzijde of door contact met ons op te nemen. Als specialist geven we je uiteraard graag tips en advies. In alle rust, want bij Hello Kitchen is het vanzelfsprekend dat jij je stijl en wensen aangeeft en wij ondersteunen waar dat kan.

Afspraak inplannen

Twijfel je nog? 

Onze deskundige adviseurs en stylisten staan voor je klaar om jouw wensen in kaart te brengen en al jouw vragen te beantwoorden. Maak een afspraak en we kijken samen naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe keuken.

Neem contact met ons op

 

Misschien ook interessant.

Alle opstellingen, maten, kleuren en deuren zijn mogelijk. We hebben keukens voor elke smaak en elke ruimte. Alles is mogelijk